El millor Barça ha tornat. Després de perdre el liderat, sembla que els blaugrana els agrada els reptes i contra el Vila-real han demostrat que volen lluitar la Lliga fins al final (1-4). Griezmann ha ressuscitat, Suárez és històric i Messi un líder, aquest és l'1x1 dels jugadors de Setién.

1x1 del Barça

1x1 Ter Stegen 2019 2020 Marc-André Ter Stegen
Segur
Seguretat alemanya sota pals. No ha pogut fer res amb el gol del Vila-real en què ha estat venut pels seus.
1x1 Sergi Roberto 2019 2020 Sergi Roberto
Polivalent
Després d'estar acostumats a veure'l jugar al lateral, el de Reus ha fet un gran paper d'interior. Clarivident i ben posicionat.
1x1 Nélson Semedo 2019 2020 Nélson Semedo
Correcte
Ràpid en defensa i correcte en atac. No ha brillat gaire el portuguès.
1x1 Gerard Piqué 2019 2020 Gerard Piqué
Espectador
No ha tingut gaire feina a la defensa i quan havia d'actuar, ha fallat.
1x1 Clément Lenglet 2019 2020 Clément Lenglet
Discret
El Vila-real no ha trobat els espais en atac gràcies a la bona col·locació de la defensa blaugrana. Lenglet no ha estat molt actiu, bàsicament perquè no ha fet falta.
1x1 Jordi Alba 2019 2020 Jordi Alba
Fresc
El de l'Hospitalet ha estat un punyal a la banda esquerra i gràcies a ell s'ha obert la llauna al partit.
1x1 Sergio Busquets 2019 2020 Sergio Busquets
Pop
Present a tot arreu i impossible de treure-li la pilota. Un dia més a l'oficina de Sergio Busquets.
1x1 Arturo Vidal 2019 2020 Arturo Vidal
Evolucionat
Sempre amb el caràcter de guerrer, el xilè ha mostrat una versió de migcampista de toc per evitar el joc més directe.
1x1 Luis Suárez 2019 2020 Luis Suárez
Històric
Amb el golàs d'aquest diumenge, Suárez empata amb Kubala i se situa com el màxim tercer golejador de la història del Barça amb 194 dianes. L'uruguaià, sempre qüestionat, però aconseguint un nou rècord.
1x1 Leo Messi 2019 2020 Lionel Messi
Líder
El Barça torna a jugar millor i és gràcies a Messi. L'argentí ha estat el líder d'un equip que s'ha reivindicat. Ha vist porteria, però el VAR ha anul·lat la seva diana.
1x1 Antoine Griezmann 2019 2020 Antoine Griezmann
Ressuscitat
Després de dues suplències consecutives, Setién ha posat Griezmann de titular. I el francès ha ressuscitat després d'estar més qüestionat que mai amb un partidàs i un golàs.
1x1 Riqui Puig 2019 2020 Riqui Puig
Atrevit
El de Matadepera demana més minuts i és que ha tornat a oferir una gran imatge després de dues titularitats consecutives.
1x1 Ivan Rakitic 2019 2020 Ivan Rakitic
Intranscendent
Amb el partit ja solucionat, Rakitic ha donat continuïtat a l'equip.
1x1 Anssumane Fati 2019 2020 Ansu Fati
Resolutiu
No hi ha partit dolent de Fati, sempre que surt, compleix. La jove promesa aprofita tots els minuts i ha marcat el quart gol que suposa el 9.000 de la història del Barça. Increïble.
1x1 Martin Braithwaite 2019 2020 Martin Braithwaite
Inofensiu
Ha tingut l'ocasió de fer la maneta, però Asenjo ha aturat el seu cop de cap.
1x1 Araujo 2019 2020 Araújo
Pobre
Ha jugat tan pocs minuts que no es pot valorar la seva participació.
1x1 Quique Setién 2019 2020 Quique Setién
Decisiu
La tàctica sí que ha funcionat a Vila-real i el Barça ha fet un dels millors partits en mesos.