El Barça s'ha proclamat campió de la Copa d'Espanya després de remuntar i vèncer el Valdepeñas en una final vibrant (3-4). No ha estat un partit fàcil per als blaugrana, que han marxat al descans perdent per un gol, però la segona part ha estat una altra història. Els gols d'Adolfo, Aicardo, Boyis i Marcenio han servit per sentenciar l'equip revelació de la temporada i coronar-se per cinquè cop en la història del Barça.

El Valdepeñas planta cara

La primera part se li ha encallat als blaugrana. Els primers 10 minuts han estat d'igualtat entre els dos finalistes. S'anaven succeint les ocasions en les dues porteries i Juanjo i Edu, els porters del Barça i el Valdepeñas, respectivament, han fet més d'una parada de mèrit per salvar el seu equip.

El primer gol del partit ha estat de Chino després de fer un xut ras i potent que no ha pogut aturar Juanjo i que ha servit per avançar el Valdepeñas en el marcador. A partir d'aquí, l'equip de Ciutat Reial s'ha crescut i ha posat contra les cordes en més d'una ocasió els blaugrana. El Barça encara ha tingut alguna ocasió per empatar el partit en els minuts finals, però no ha pogut ser i ha marxat al descans per darrere en el marcador.

Ball de gols

La segona part començava de manera immillorable per al Barça i en 10 minuts aconseguien marcar tres gols per mitjà d'Adolfo, Aicardo i Boyis. Només un minut després, però, Chino marcava un altre cop pel Valdepeñas i posava el seu equip un gol per avall en el marcador.

Aicardo Barça Valdepeñas futbol sala EFE

Marcenio ha estat l'encarregat de marcar el quart gol pel Barça, però el Valdepeñas ha donat més d'un ensurt fins al final, al qual ha arribat amb un jugador menys després d'una expulsió de Catela per mans. Chino encara ha tingut l'oportunitat de marcar el tercer gol quan faltaven quatre segons per acabar el partit, però de poc ha servit ja.

Amb aquesta victòria, el Barça reedita el títol coper i venç el tercer classificat de la Lliga, que ha fet història arribant per primer cop a la final de la Copa d'Espanya. L'expert s'ha imposat al novell.