Un 1-1 al final dels 40 minuts, la tanda de penals, l'errada de Mario Rivillos en el segon llançament del Barça i el tercer xut transformat per Anás, han completat el fracàs de l'equip blaugrana a la Copa d'Espanya i la gesta del Ríos Renovables Zaragoza amb un porter sublim: Adrián Pereira.

El conjunt aragonès ha espremut el Barça, sotmès a un exercici ofensiu d'insistència, estrès i desgast tant mental com físic, perquè només ha trobat una vegada la fórmula per batre Adrián en els 40 minuts de partit, a través de Ferrao. Abans dels penals ha pogut guanyar, però també ha pogut perdre. I ha perdut. I ha fracassat per segona temporada consecutiva.

El Barça allarga la seva travessia pel desert. El rellotge de la secció continua corrent i ja fa més de tres anys que els d'Andreu Plaza no aixequen cap títol. El Saragossa, que arribava a Madrid com un dels tapats de la competició i sense el seu porter titular, dona la campanada als quarts de final. L'Inter Movistar és encara més favorit per tornar a guanyar la Copa.