No hi ha hagut cap mena de resposta sobre la retirada de samarretes grogues a la final de la Copa del Rei i el Barça ja no esperarà més. Ni la delegació del govern espanyol a Madrid ni de la Reial Federació Espanyola de Futbol han donat explicacions sobre aquests incidents del passat 21 d'abril a l'estadi Wanda Metropolitano.

"Hi ha hagut un silenci" ha explicat Josep Vives, portaveu del club, assegurant també que "nosaltres exigim resposta i ho farem a través de la justícia". "El club ja no es marca més terminis. El club va fer una pregunta per escrit i ho va comunicar a la RFEF. I com que no hem obtingut cap resposta, ara l’exigirem a través dels tribunals. Ho farem immediatament", ha afegit.

I per saber el perquè d'haver requisat samarretes grogues, estelades i d'altres objectes de color groc, el club blaugrana ara procedirà a portar una nova acció a través "del jutjat contenciós administratiu". "Fa massa dies que vam preguntar-ho i la resposta no era complicada", ha conclòs el portaveu blaugrana.

D'aquesta manera el Barça fa un pas més per seguir defensant els seus aficionats. La reclamació per escrit ja es va fer el passat 24 d'abril, i ja porten molts dies sense resposta.