El Barça va viure amb Pep Guardiola la seva època més gloriosa, en què ho van guanyar tot i van jugar a un futbol exquisit. No està sent la millor temporada de Guardiola i els blaugrana no aixequen la Champions des del 2015, és per això que el Barça estaria molt atent als moviments que podria fer el català, segons ha informat el diari Express.

La clàusula secreta

El de Santpedor té contracte amb el Manchester City fins al 2021, però divendres es va conèixer que el seu contracte tenia una clàusula secreta. El rotatiu The Times va avançar que Guardiola pot deixar el club britànic si així ho desitja.

Pep Guardiola Manchester City Champions EFE

EFE

De fet, fa poc més de 10 dies, el seu pare, Valentí Guardiola, va comentar que el seu fill podria tornar al Barça. "Pot ser que sí, que torni al Barça", va dir el Valentí a la vuitena Gala de les Estrelles del Futbol Català.

Els blaugrana es van deixar dos punts després d'empatar contra la Reial Societat i aquest diumenge el Reial Madrid té l'opció de posicionar-se líder en solitari. La gestió d'Ernesto Valverde aquesta tercera temporada està generant dubtes i hi ha alguns aficionats culers que ja somien amb el retorn de Guardiola.