Pep Guardiola té un contracte que l'uneix amb el Manchester City fins a l'any 2021, però tot i així el tècnic català pot abandonar l'entitat skyblue abans d'aquesta data.

Segons ha revelat aquest divendres el rotatiu The Times, el contracte de Guardiola té una clàusula d'escapament que permet que el de Santpedor pugui deixar el club si així ho desitja. Perquè l'entrenador es pugui acollir a la clàusula cal, però, que succeeixin una sèrie de condicions que no han transcendit.

Pep Guardiola Manchester City Rodri Champions EFE

EFE

Cal recordar que Guardiola mai ha dirigit un equip més de quatre anys consecutius, xifra que superarà la temporada vinent si segueix al City. Aquest curs no està sent senzill per a ell i la seva plantilla, i és que els de l'Etihad són tercers a la Premier League, a 14 punts del Liverpool, el líder.

Tot i així, el passat mes de novembre el tècnic va deixar clar que la seva intenció és seguir dirigint l'equip. "Si el club vol, la temporada que ve vull continuar aquí", va dir. Mentrestant, la premsa britànica ja comença a especular sobre qui podria rellevar l'extècnic del Barça i el Bayern a la banqueta del City. El nom que sona amb més força, ara per ara, és el de Mauricio Pochettino.​