El Barça segueix mostrant el seu suport incondicional a Juan Carlos Unzué, ex jugador i ex tècnic blaugrana, que recentment va anunciar que patia esclerosis lateral amiotròfica (ELA). El següent pas que els dirigents blaugrana volen dur a terme és fer-li un homenatge a la que va ser la seva casa durant alguns anys, el Camp Nou.

Des del moment en què Unzué va anunciar que patia l'ELA, el Barça es va bolcar completament en ell. El primer pas va ser cedir l'Auditori 1899, on el navarrès va donar la notícia envoltat d'alguns jugadors  com Sergio Busquets, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergi Roberto, mare del qual va morir recentment per la mateixa malaltia. També el van acompanyar Luís Enrique i Carles Puyol, amics íntims de l'ex entrenador. 

Luis Enrique Juan Carlos Unzue entrenament Barça EFE

EFE

El següent pas és fer-li un homenatge en gran, al Camp Nou. La idea és fer-ho el proper dimarts 23, coincidint amb el partit contra l'Athletic Club. D'aquesta manera, es compliria el màxim desig d'Unzué: donar visibilitat a una malaltia que actualment afecta a més de 3.000 persones a Espanya i per la qual no hi ha encara cap cura.