La Junta Directiva del Barça ha decidit interposar un recurs contra la interlocutòria del jutge de l’Audiència NacionalJosé de la Mata, per l'últim capítol del cas Neymar. El Barça ha confessat "sorpresa i total disconformitat" en la proposta de processament de Neymar, els seus pares, l’expresident Sandro Rosell, el president Josep Maria Bartomeu i el mateix club com a persona jurídica.

En el marc de la querella interposada pel fons d’inversió DIS pel fitxatge del jugador brasiler (cas Neymar 2), el Barça no està d'acord amb la resolució ni amb els raonaments expressats per part del jutge. A més, han afegit que han quedat especialment "estupefactes" pel fet d'haver-se reobert un cas que el magistrat va decidir sobreseure el passat mes de juliol passat.

El Barça ha parlat de "dignitat" per expressar una resolució errònia i que en certa manera persegueix el club després d'haver fet tot el que tocava. En el cas que es torni a obrir el judici oral, el Barça ha assegurat que mantindrà les tesis que ha anat defensant al llarg del procés "per demostrar la innocència de tots els investigats".