Banc Sabadell, patrocinador principal del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó des de l'any 2008, renova la seva aposta pel torneig durant tres edicions més. Així, l'acord assolit entre l'entitat bancària i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 es prolongarà fins als 17 anys de relació, sent el més gran de la història de l'esdeveniment esportiu.

Banc Sabadell continuarà apostant pel Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó durant tres edicions més

Tres anys més de passió pel tennis

Després d'uns anys molt turbulents pels estralls de la pandèmia, Banc Sabadell fa un pas endavant més per prorrogar la seva confiança, donar estabilitat i continuar amb l'auspici del torneig. L'acord corrobora el magnífic entesa entre el RCTB-1899 i Banc Sabadell, i permet al Barcelona Open Banc Sabadell encarar l'edició del seu 70 aniversari el proper any 2023, mantenint-se en l'elit dels tornejos de terra batuda i sent el gran referent entre els ATP 500.

L'edició de 2023 se celebrarà del 15 al 23 d'abril en les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, i les entrades sortiran a la venda a partir del 30 de novembre. A més, el torneig presentarà novetats en la seva imatge, amb la incorporació d'elements commemoratius del 70 aniversari i nous dissenys que s'utilitzaran en la línia de marxandatge que es presentarà més endavant.

Banc Sabadell va iniciar la seva aposta pel torneig el 2008, l'any en què va esclatar la primera de les crisis econòmiques que han fuetejat el segle XXI. Davant de les dificultats que es vivien en aquells temps, Banc Sabadell va considerar prioritari transmetre tranquil·litat i estabilitat als organitzadors. En tots aquests anys, el torneig s'ha consolidat com un esdeveniment de màxima rellevància esportiva i com una gran plataforma de projecció internacional per als potencials d'una ciutat com Barcelona.

image5
 
En paraules dels seus artífexs

"Ens sentim identificats amb els valors del tennis i, és per això, que renovem la nostra confiança en aquest patrocini tres anys més," declara Josep Oliu, president de Banc Sabadell, alhora que destaca que "es tracta d'un torneig de projecció nacional i internacional que s'ha convertit en punt de trobada amb la societat catalana, clients i col·laboradors".

"Ampliar l'aliança amb Banc Sabadell és una gran notícia per al torneig i ens permetrà seguir amb la línia de creixement que tenim fixada", afegeix Jordi Cambra, president del RCTB-1899. "Després de més de 14 anys de relació, tant el banc com el torneig tenim integrada una filosofia de treball que va en la mateixa direcció i que és clau per mantenir-nos en l'elit dels tornejos de terra".

"Volem agrair a Banc Sabadell el seu compromís amb el nostre torneig, que aquest any celebra el seu 70 aniversari", clou Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell. "Aquesta renovació suposa un impuls fonamental per continuar posicionant el Barcelona Open Banc Sabadell com un dels més prestigiosos del nostre circuit".