Tercera entrega dels àudios de Florentino Pérez. Després de carregar amb duresa i insultar dues llegendes del Reial Madrid, com són Raúl González i Iker Casillas, les noves declaracions revelades de l'empresari van dirigides cap a Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho.

Àudios del 2007 i 2012

Els dos portuguesos van ser clau en la història del Madrid perquè tornés a ser competitiu i victoriós. Amb el davanter es van arribar a guanyar quatre Champions, mentre que amb el tècnic es va fer una forta competència amb el Barça de Pep Guardiola. Florentino parla del paper del representant dels dos, Jorge Mendes, i de les actituds que tenien. Els àudios són de 2007 i 2012 i els ha publicat El Confidencial.

José Mourinho Efe

Mourinho durant un partit / EFE

Es pot comprovar per les paraules del president que hi havia diferències amb els dos portuguesos i que no compartia certes decisions. Florentino Pérez va intentar aturar el fitxatge de Cristiano, però Ramón Calederón ja ho havia deixat ben lligat. En la quarta temporada de Cristiano com a blanc, Florentino va dir directament que el futbolista és "un imbècil, un malalt". "Us creieu que aquest tio és normal, però és que no és normal, si no no faria totes les coses que fa, com l'última ximpleria, que la va veure tot el món mundial".

En concret, Florentino fa referència a unes declaracions del setembre de 2012 després d'un partit contra el Granada en què el portuguès va dir que no celebrava els gols perquè estava trist i que la directiva sabia els motius. L'empresari espanyol també destaca que no pot controlar Cristiano i Mourinho a través de Mendes. "El representant no mana res sobre ells, però res, res, zero, no li fan ni puto cas. Aquests són tios amb un ego terrible, malcriats els dos, l'entrenador i ell, i no veuen la realitat, perquè els dos podrien guanyar molts més diners si fossin d'una altra manera... Aquests són dos anormals, perquè estem parlant de molts diners en el terreny dels drets d'imatge. A més, amb aquesta cara que tenen, amb aquesta manera desafiant que li cau malament a tot el món... Si la publicitat és el contrari, és tot el contrari!", va detallar.

Sobre Coentrao: "És una miqueta subnormal, condueix sense carnet"

Mourinho també té paraules per Fabio Coentrao, que va arribar del Benfica per 30 milions d'euros. "És tolili, és un altre que no té cap perquè és un talòs. És una miqueta subnormal, condueix sense carnet i aquestes coses. Es creu que el carnet és per altres i no per a ell. El Madrid es menja aquests tios, se'ls menja. Ara mateix, està cagat de jugar al Madrid", va destacar.

En aquesta línia, Florentino va dir que "Mourinho és un imbècil, els parla molt malament tant a Carvalho com a Coentrao". "I aquest tio (Coentrao) no és que no vulgui jugar, és que li ha atabalat la pressió, i això és estar molt malalt. Però a aquest (Mourinho) li és igual que estigui malament, li diu que és una merda, el mata", va sentenciar.

 

Imatge principal: Florentino Pérez amb Cristiano Ronaldo / EFE