Ja ha acabat la fase regular de la Kings League. La nova competició de Gerard Piqué arriba al seu tram final després de la disputa de les 11 jornades previstes. I ara toquen els quarts de final al Cupra Arena i la tan esperada Final Four al Camp Nou.

Tímid descens de les audiències de la Kings League

Mirant les audiències, era d'esperar que no hi hagués rècord i que no hi hagués gran seguiment. La mitjana ha estat la segona pitjor de la temporada, amb 363.000 seguidors en directe a través dels canals online. Però és que la màxima només ha arribat als 588.000 espectadors, que és el tercer pitjor registre. I el duel més vist ha estat l'últim, entre PIO FC de la mexicana Rivers i Aniquiladores FC del colombià Juan Guarnizo.

Unes dades d'audiències que han anat clarament a la baixa després del debut de Ronaldinho Gaúcho. Sense gaires més al·licients, era molt difícil apropar-se a les millors dades. Els gràfics confirmen que la Kings League s'ha mantingut, però que no ha pogut millorar l'immillorable.

A més, ja estava bastant decidit el passi a la fase de play-off. I el fet que el partit entre el Barça i el Reial Madrid de la Lliga Santander es disputés a les 21.00h tampoc ha ajudat gens a la competició de Piqué, que va haver d'avançar la jornada una hora per no coincidir amb el Clàssic. Ha estat un diumenge de supervivència a la Kings League.

Confirmant el lideratge

Però el més positiu de tot és que la Kings League segueix liderant en els canals més vistos d'Espanya aquest passat diumenge. Fins a 6 emissions estan entre les més vistes del dia. I s'ha tornat a guanyar a nivell espanyol. No hi ha rivals.

Kings League audiencias Jornada 11 2023

Però segur que aquest èxit anirà a més aquesta setmana. No s'espera que el divendres hi hagi grans dades en els partits de quarts de final, però sí que el diumenge arribi un nou rècord. I potser les xifres de la jornada amb Ronaldinho podrien ser igualades. El Camp Nou espera la Kings League.