Guanya el Barça i triomfa el futbol. L'equip femení del Barça manté més vives que mai les seves opcions de lluitar pel títol de la Lliga Iberdrola contra l'Atlètic de Madrid després de superar les matalasseres al Wanda Metropolitano (0-2).

Ludmila da Silva, Jenni Bell i Laia Aleixandri s'han postulat per al primer gol matalasser i Lieke Martens, Kheira Hamraoui i Asisat Oshoala han buscat, pel bàndol blaugrana, la rèplica. La primera part ha estat una festa per l'alegria generalitzada després del rècord de 60.739 espectadors i ocasions per als dos conjunts.

Oshoala decideix

Al primer temps la davantera del Barça Oshoala ha animat el Metropolitano, però el gol, tot i estar ben a prop, no ha arribat fins a la segona part.

Ha estat llavors quan la nigeriana, protagonista de la jornada, ha fet de les seves. En el minut 65, ha aprofitat un servei de córner per anotar el seu cinquè gol en cinc partits.

La diana ha canviat el rumb de l'encontre i ha obligat a les matalasseres a abocar-se a l'atac. D'aquesta manera Toni Duggan ha aprofitat la feblesa local per sentenciar el duel al minut 80.

El Barça, amb una victòria per 0-2, remunta punts a la Lliga Iberdrola i només es queda a tres de l'Atlètic. Les madrilenyes, però, ho tenen tot de cara per tornar a guanyar el títol de lliga.

L'Atlètic ho ha guanyat tot aquesta temporada i només ha perdut els dos partits contra les blaugrana. Encara queden sis partit per tancar la temporada.