L'Atlètic de Madrid ha estat superior en 180 minuts d'eliminatòria i ha deixat el Lleida Esportiu fora dels quarts de final (3-0). La Copa del Rei segueix el seu camí amb un nou quartfinalista, just, i amb moltes aspiracions al títol. Els gols de Carrasco, Gameiro i Vitolo han esvaït qualsevol mínima esperança dels catalans al Wanda Metropolitano.

El desgast sentencia el Lleida

Gerard Albadalejo, l'entrenador del Lleida, ja va explicar en totes les prèvies dels partits que ells volien sobreviure a quatre parts de quaranta-cinc minuts contra l'Atlètic. I aquest fet els ha ajudat a resistir, però la realitat s'ha acabat imposant. Els partits són de 90 minuts i tal com va passar en el partit d'anada, els enfrontaments contra els matalassers s'han fet molt llargs.

El Lleida ha aturat els de Simeone al majestuós Wanda durant 57 minuts. El temps que ha trigat Carrasco en fer el primer gol del partit i destensar totes les parts. Els matalassers, amb un equip ple de futbolistes que no són titulars, han sabut madurar el joc per aconseguir l'objectiu.

Amb la llauna oberta només han hagut d'esperar al cansament del Lleida, i el desgast del rival els ha donat dos gols més per acabar golejant els catalans. Gameiro i Vitolo han tancat la segona golejada de l'eliminatòria, però davant d'un Lleida que ha plantat cara en tot moment, i enviant una pilota al pal abans d'acabar la seva participació copera.

El Wanda Metropolitano no ha estat el lloc del miracle per als lleidatans, i sí ha estat l'estadi de la confirmació per als madrilenys. Un global de 7-0 ha deixat el Lleida fora de la competició del KO. L'Atlètic de Madrid compleix els pronòstics i ja espera rival als quarts de final. Ara Els catalans ja es poden centrar plenament en la Lliga.

1/8 de final de la Copa del Rei

Atlètic de Madrid i València han imposat la seva llei. Aquestes dues són les eliminatòries dels vuitens de final de la Copa del Rei que ja tenen finalista:

Lleida 0-4 At. Madrid
At. Madrid 3-0 Lleida
Las Palmas 1-1 València
València 4-0 Las Palmas

Ara és el moment que Barça, Espanyol i Reial Madrid certifiquin la seva feina.