La selecció argentina ha estat incapaç de superar Paraguai aquesta matinada a la Bombonera de Buenos Aires (1-1) en un partit corresponent a les eliminatòries sud-americanes del Mundial de Qatar 2022. El conjunt liderat per Leo Messi ha vist com els blanc-i-vermells s'avançaven al minut 21, una llosa que l'albiceleste només ha estat capaç de neutralitzar amb un gol.

La diana dels visitants ha estat obra d'Ángel Romero, qui ha aprofitat un clar penal de Lucas Martínez Quarta sobre Miguel Almirón per batre Franco Armani des dels onze metres. Deu minuts després, un dels pilars argentins al centre del camp, Exequiel Palacios, ha hagut de ser rellevat per lesió, fet que, sumat al marcatge ferri dels paraguaians sobre Messi, ha deixat tocat l'equip local.

messi boca juniors bombonera efe

Messi, a l'estadi de Boca / EFE

Tot i així, l'Argentina ha aconseguit trobar l'empat en una jugada aïllada, quan Giovanni Lo Celso ha efectuat un servei de córner que el futbolista de l'Stuttgart Nico González ha transformat en l'empat amb un bon cop de cap. Era el minut 40.

A la segona part els de Messi han despertat de la mà del seu capità, que amb més llibertat i mobilitat ha aconseguit tancar Paraguai a la seva pròpia àrea. El '10', de fet, ha aconseguit marcar en el 57, després d'una gran combinació col·lectiva, però l'àrbitre Raphael Claus, a instàncies del VAR, ha anul·lat el gol per una falta prèvia de González que s'havia produït 27 segons abans.

Aquest fet ha provocat el cabreig poc dissimulat de Messi, qui li ha recriminat al col·legiat l'acció de manera reiterada. Les seves queixes, però, no han tingut resposta i l'Argentina ha empatat el tercer partit de la fase eliminatòria del Mundial.

Imatge principal: Messi, retratat a la Bombonera / EFE