Després de dècades amb càmeres captant tot el que passa dins d'un estadi de futbol, semblava que ja ho havíem vist tot. I estàvem equivocats. I és que les últimes hores una seqüència gravada en la prèvia d'un partit de la Copa del Brasil, entre el Boavista i el Goiás, està fent la volta al món. I no ha estat un gol, ni un regat, ni una aturada impossible. Tampoc ho ha estat un error arbitral grotesc, ni una baralla entre jugadors, ni alguna decisió nova per la pandèmia.

Poc abans de l'inici del partit, en la prèvia del clàssic sorteig de camp, Denis Da Silva Ribeiro, el col·legiat del partit, se'n va fins al centre del camp i comença a orinar-se a sobre. Desgraciadament per a l'àrbitre, en aquell precís moment la realització estava mostrant-lo a ell, mentre esperava els capitans dels dos equips, per la qual cosa tot Brasil va veure en directe la dantesca seqüència.

Boavista Goias

Moment previ a l'inici del Boavista-Goiás de la Copa de Brasil / Boavista SC

A més, com ningú va avisar l'àrbitre que la seva estranya decisió havia estat retransmesa en directe, Da Silva Ribeiro va fer com que no havia succeït res, va realitzar el sorteig, va saludar els jugadors d'ambdós equips i va decretar l'inici del partit, arbitrant tot el primer temps amb els pantalons humits.

Com era d'esperar, les crítiques al col·legiat no s'han fet esperar, i fins i tot al Brasil asseguren que les pròximes hores la federació brasilera emetrà un comunicat sobre el tema i inclús que s'espera que s'anunciï algun tipus de sanció.

boavista goias

Els jugadors del Boavista, celebrant un gol en el partit contra el Goiás / Facebook / Goias FC

Bona actuació arbitral després de l'escàndol

Segons les cròniques del partit, després de la seva viral seqüència Denis Da Silva Ribeiro va completar una bona actuació en el Boavista-Goiás, un partit que els locals es van emportar sense problemes, en vèncer per 3-1, amb gols de Feijao, Míchel Douglas i Victor.

El col·legiat va aconseguir passar desapercebut. Poc imaginava que ja abans de decretar l'inici de l'enfrontament el seu nom estava sent tendència a les xarxes socials.

 

Imatge principal: moment en què l'àrbitre Denis Da Silva Ribeiro s'orina a sobre, abans de l'inici del Boavista-Goiás de la Copa de Brasil / Twitter