El retorn de Leo Messi ja està generant problemes al FC Barcelona i encara no ha arribat. La seva arribada despertaria la il·lusió de tota la parròquia blaugrana, que veurien de nou a l'astre argentí amb la samarreta del Barça i fent meravelles sobre la gespa. A la ciutat Comtal tots els esperen amb ànsies, bé tots, no.

Ansu Fati ha passat de ser la joia de la corona, el futur del club, l'home franquícia, a estar repudiat. Se li va encomanar la difícil tasca de suplir un Leo Messi que no té recanvi. No hi ha ningú com ell. Massa pressió per a un futbolista tan jove a qui no se li ha tractat com deuria. Després de la lesió no ha tornat a ser el mateix, però sembla que a l'entitat catalana tampoc no han estat a l'altura.

Leo Messi senyera Catalunya escut Barça EFE
Leo Messi s'assenyala l'escut del Barça / Foto: EFE

Ansu Fati, el més perjudicat

El davanter espanyol és el més perjudicat si es produeix l'arribada de la Pulga. Primer, perquè el crac argentí ha demanat de recuperar el dorsal 10, que ara mateix ostenta Ansu Fati. Lògicament, és el número màgic, el que només poden portar uns quants elegits, el número de la responsabilitat. Tots esperen que el jugador que el porta, sigui el que marqui les diferències.

En el Barça, com és lògic, volen satisfer els seus desitjos. A més, l'impacte econòmic amb la samarreta amb el 10 i Messi a l'esquena serà una injecció econòmica espectacular per a les arques del club. Però més enllà de perdre aquesta condició d'hereu al tron, i el seu dorsal, a Ansu li venen mal dades.

Ansu Fati es posa les mans al cap en Getafe / Foto: EFE - Sergio Perez
Ansu Fati es posa les mans en la cap / Foto: EFE - Sergio Perez

Sense Messi a l'equip ha estat relegat a un segon pla. Però és que amb la seva tornada, més que banqueta, al jove atacant del Barça li espera una temporada en l'ostracisme, o més aviat, fora del Camp Nou. L'argentí no suporta Ansu Fati i no el pot ni veure i ambdós mantenien una tensa relació quan van coincidir al primer equip.

Un canvi d'agents, el motiu de la mala relació

I tot ve pel canvi d'agent d'Ansu Fati. El davanter, internacional per Espanya, tenia com a agent el germà de l'astre argentí, però va decidir canviar-lo per Jorge Mendes, com en fan molts. Aquest fet no va agradar massa a un Leo Messi que va decidir fer-li la creu.

Joan Laporta aplaudint llotja Camp Nou Barça / Foto: EFE
Joan Laporta aplaudint a la llotja del Camp Nou / Foto: EFE

Així doncs, davant d'aquesta situació, al Barça estan disposats a anar un pas més enllà i desprendre's d'Ansu Fati. Necessiten vendre alguns futbolistes per fer espai als que venen i el jove atacant és un dels que compta amb millor cartell. Messi no ha arribat encara al Barça, però ja està manant, i enviarà Fati fora del Barça.

Al seu lloc, la Pulga ha demanat el fitxatge del seu gran amic Ángel di María. El Fideu acaba contracte amb la Juventus de Torí i arribaria amb la carta de llibertat sota el braç. Joan Laporta i els seus estan disposats a tot per satisfer Messi. Fins i tot renunciar a un dels seus nens d'or, Ansu Fati ho té cru.