Poques persones coneixen millor les interioritats del futbol actual que André Cury, un dels empresaris del futbol més importants del Brasil, exagent de Neymar i exobservador del Barça, vinculat a multitud de fitxatges dels blaugrana els últims anys.

Cury es troba en aquests moments a l'Argentina, per poder tancar el traspàs de Rafael Santos Borré, jugador de l'Atlètic de Madrid, al Palmeiras, i allà és on ha atès el mitjà El Litoral, una interessant entrevista en la qual Cury ha opinat sobre el futur de Leo Messi i de Neymar.

andre cury neymar

André Cury amb Neymar / Twitter

Cury: "Leo Messi no se n'anirà del Barça"

"Jo vaig estar deu anys a Barcelona, conec cada racó de la ciutat. Jo seria molt feliç si Neymar va al Barcelona", ha afirmat Cury, que també ha admès que fa dos estius va estar a punt d'aconseguir el retorn de Neymar al Camp Nou. "Fa dos anys, Neymar em va demanar formalment tornar a Barcelona, ho vam intentar i vam estar realment a prop de treure'l del París, però per detalls no va passar. Ens va faltar molt poc per poder dur a terme el fitxatge total i portar-lo de París a Barcelona".

I és que André Cury dubta que Leo Messi fitxi finalment aquest estiu pel París Saint-Germain. "Messi no sortirà del Barça... no se n'anirà. Leo va començar i ha d'acabar la seva història a Europa amb la samarreta del Barcelona. Jo ho tinc molt clar".

Messi Neymar Barça @leomessi

Leo Messi i Neymar mai han amagat que volen tornar a jugar junts / @leomessi

Neymar continua somiant amb el seu retorn al Camp Nou

André Cury sap de primera mà que Neymar es penedeix d'haver-se'n anat del Barça i que desitja tornar a ajuntar-se amb Leo Messi, el jugador que va aconseguir potenciar les seves enormes virtuts. Per això el brasiler ha estat pressionant els dirigents del PSG, malgrat que tampoc no veuria amb mals ulls abandonar París per tornar a Barcelona.

Per això, per Cury, el futur dels dos astres passa per tornar a coincidir en un terreny de joc, però no al Parc dels Prínceps, sinó al Camp Nou. "Neymar té les portes obertes del Barcelona, els culers saben que Neymar es va equivocar i fins i tot ell mateix ho va reconèixer temps després. Neymar jugarà amb Messi, però no al PSG, sinó al Barça. Laporta és l'únic que pot tornar a ajuntar-los".

 

Imatge principal: Leo Messi i Neymar, celebrant un gol del Barça / EFE