El madridisme està vivint un moment complicat perquè el Reial Madrid està deixant molts dubtes a nivell de joc. No es guanya amb facilitat, s'empata i també es perden partits. Contra el Mallorca es va patir l'última derrota, que ha generat més tensió perquè la Lliga es va escapant mica en mica. I això vol dir que al Reial Madrid hi han diversos problemes de fons que cal resoldre.

Florentino Pérez sap que el seu equip ha de millorar, però és que Carlo Ancelotti ho està vivint en primera persona. L'equip blanc no és resolutiu en els moments clau. I quan les seves estrelles no poden jugar, aleshores encara hi han més dubtes i més dificultats per tirar els partits endavant.

Ancelotti cara rara / Foto: EFE - Rodrigo Jiménez
Carlo Ancelotti rebufant / Foto: EFE - Rodrigo Jiménez

Nova decepció de Rodygo

En l'últim cas, que ha estat la derrota contra el Mallorca a Son Moix, va ser evident la necessitat i la dependència que hi ha en Karim Benzema. El davanter francès no va poder jugar per lesió i això va provocar que Ancelotti hagués de fer canvis en la seva alineació titular. I com que Benzema no va jugar, el davanter centre escollit va ser Rodrygo Goes.

Actuant com a davanter centre va ser una decepció absoluta. Va passar totalment desapercebut. Sense generar ocasions ni cap mena de perill, va ser un dels grans assenyalats de la visita a l'estadi mallorquinista. I aquest és un motiu extra per a Ancelotti per desconfiar de Rodrygo.

Rodrygo regate Aihen Muñoz Real Madrid Real Sociedad / Foto: EFE
Rodrygo Goes jugant amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Es confirma, doncs, que el brasiler és un revulsiu quan els partits estan en joc i cal donar una volta, però no fa la mateixa feina quan ho ha de fer des de l'inici. Rodrygo és d'aquells jugadors que et pot desencallar un partit amb una genialitat, però després encadena diverses actuacions a molt baix nivell.

Rodrygo, assenyalat per Ancelotti

Rodrygo no va estar a l'alçada i segueix acumulant motius perquè no confiïn en ell. Tot i que fa uns dies va tenir una enganxada amb Carlo Ancelotti perquè reclamava la titularitat i l'entrenador italià no li donava, ara és el tècnic qui pensa que ja no el vol al Reial Madrid. Si Ancelotti segueix sent entrenador del Reial Madrid, Rodrygo haurà de marxar.

Carlo Ancelotti gafas de sol puro Vinicius Alaba Rodrygo Militao @RealMadrid
Carlo Ancelotti celebrant amb Vinícius, Militao, Alaba i Rodrygo / Foto: Real Madrid

Però Ancelotti ja sap que moltes de les coses que vol no sempre es poden fer efectives, ja que Florentino Pérez té molt a dir i Rodrygo és un dels seus nens mimats. Rodrygo no està a l'alçada i haurà de tornar a fer un pas endavant per demostrar que realment pot ser important al Reial Madrid.