El Barça està centrat en aconseguir resultats en el present, però també mira amb especial atenció al futur. I la idea del club blaugrana és fer algunes incorporacions importants. Una d'elles és la Vitor Roque, la jove perla brasilera de l'Athletico Paranaense de només 18 anys i que està brillant al seu país. Però la seva situació s'ha complicat, ja que aquesta passada matinada ha patit una lesió important.

Esgarrifosa lesió de Vitor Roque

Vitor Roque és el futur de la davantera del Barça, però abans ha d'arribar sa a Barcelona. I el gran problema és que al Brasil és el centre de tot i de tots. Per això és normal que demostri les seves grans qualitats, però també que sigui la diana dels defensors, que ja no tenen miraments per aturar-lo. Vitor Roque ha patit una entrada duríssima aquesta matinada que fa patir el Barça.

Tot just s'havien disputat 7 minuts del duel de la 24 jornada del Brasileirao entre l'Athletico Paranaense i l'Internacional de Porto Alegre. Jugada ofensiva del conjunt local i entrada dura i a destemps del defensa colombià Nico Hernández sobre Vitor Roque. Però entrada molt forta, avall i buscant els turmells... i esgarrifoses imatges.

Precisament, el turmell esquerre de Vitor Roque ha quedat enganxat entre la gespa i les cames del rival, provocant una mala torsió. Vitor Roque, amb clars gestos de dolor, ha hagut de marxar en llitera. Les sensacions no han estat gens bones, però finalment tampoc s'ha de patir per una greu lesió. Després de rebre el cop va ser retirat del camp en llitera i es va quedar a la banqueta parlant amb el metge, aplicant-se gel a la zona afectada.

La lesió era greu, i així s'ha confirmat amb el pas de les hores. Se li han fet més proves i la resolució és que té una lesió lligamentosa de la sindesmosi del turmell dret, sense necessitat dintervenció quirúrgica. Tot i això, es calcula que podria estar tres mesos de baixa o més, però no es descarta que pugui estar només dos mesos si la recuperació s'accelera.

El Barça, molt pendent de Vitor Roque

Recordem que Vitor Roque va fitxar pel Barça fa uns mesos i es va conèixer que la seva incorporació serà a l'estiu del 2024. Però des del club blaugrana es plantegen que l'arribada del davanter brasiler s'avanci al proper mes gener i que tingui uns mesos per adaptar-se abans de poder optar a la titularitat. Una operació, però, que va molt lligada a la situació econòmica culer, ja que cal crear fair play financer per inscriure'l.

I aquesta arribada de Vitor Roque al Barça també podria estar condicionada per aquesta lesió. Si acaba tenint més problemes, el Barça es pot plantejar esperar o, fins i tot, avançar la seva arribada i que la seva recuperació sigui a Barcelona.