Aquest estiu, com gairebé tots, pot ser molt mogut al PSG. Encara que habitualment el moviment té repercussions a la gespa, amb un ball d'entrades i sortides que canvia bona part de la plantilla, aquest pròxim mercat estival on hi pot haver canvis és als llocs on es prenen les decisions sobre el rumb de l'equip, com per exemple la direcció esportiva.

El PSG vol Monchi com a relleu de Leonardo

El brasiler Leonardo està sent bastant qüestionat per Nasser Al-Khelaïfi, que busca responsabilitats després d'un nou fracàs europeu, aquest any contra el Reial Madrid, i a més de Mauricio Pochettino, discutit a la banqueta, Leonardo, també pot sortir damnificat.

Leonardo director esportiu psg europa press

Leonardo, director esportiu del PSG, és a la corda fluixa / Europa Press

És per això que el president qatarià del PSG s'ha posat en contacte amb un dels millors directors esportius del planeta, el sevillista Monchi, per temptar-lo de cara a la pròxima temporada, com explicava Estadio Deportivo. Però encara que es pressuposa que econòmicament l'oferta haurà estat marejadora, el de San Fernando ha rebutjat la primera proposta.

Ja va provar sort fora del Sánchez Pizjuán, quan el 2017 va marxar a la Roma, però no li va anar bé. Encara que va firmar per 4 temporades, va ser rescindit al final de la segona temporada, molt llastat per un conflicte amb la llegenda romanista Francesco Totti. Va tornar a casa i el Sevilla ho va agrair, perquè en aquelles dues temporades va acabar fora dels llocs de Champions.

Va dir no a Barça i a Madrid, i ara també a Al-Khelaïfi

Des del seu retorn, el Sevilla ha tornat a anar a millor i aquesta temporada ha estat lluitant amb el Reial Madrid per la lliga fins que ha arribat una plaga de lesions que ha deixat molt tocat a l'equip, encara que segueix tercer i amb quatre punts de marge respecte al cinquè classificat, el seu rival ciutadà, el Betis.

Monchi Benito Villamarín Europa Press

Monchi celebra una victòria del seu Sevilla al Benito Villamarín contra el Betis / Europa Press

Monchi és l'arquitecte dels millors Sevilles de la història, i després de rebutjar els milions del PSG, la parròquia sevillista respira alleujada. Ja ho va fer quan, al seu dia, tant el Reial Madrid com el FC Barcelona van voler fitxar a Monchi i tant Florentino Pérez com Josep Maria Bartomeu, que llavors era el president blaugrana, van rebre la mateixa resposta en forma de negativa.

No és difícil d'imaginar que Al-Khelaïfi, que dificilment accepta un 'no' per resposta, tornarà a la càrrega amb una nova oferta, i caldrà veure si el sevillista segueix ferm en la seva convicció de quedar-se a la capital andalusa.

 

Imatge principal: Nasser Al-Khelaïfi i Florentino Pérez, junts a la llotja en un partit de Champions / Europa Press