El Reial Madrid ha estat inferior al PSG, tant al Parc dels Prínceps com al Santiago Bernabéu, però és l'equip que disputarà els quarts de final de la Champions League gràcies a una de remuntada màgica, pràcticament inexplicable. Amb 0-1 al marcador i el PSG jugant a plaer, tot ha canviat quan faltava mitja hora del final, quan el Madrid ha empatat després d'un error molt greu de Donnarumma. El gol ho ha canviat tot i Benzema, amb dos gols en dos minuts, ha tombat l'eliminatòria, per afegir una altra nit negra més a la història del PSG i una altra jornada europea màgica més per als blancs.

El gran dubte de la prèvia del partit era veure com resolia Ancelotti les baixes de Mendy i de Casemiro, sancionats per acumulació de grogues, mentre que Kroos era dubte per unes molèsties. Finalment, l'italià no ha innovat i ha apostat pel més previsible, Nacho al lateral esquerre i Fede Valverde al centre del camp, amb Kroos ocupant la posició de Casemiro. I la decisió ha resultat ser un error, ja que l'alemany, que no està al 100%, ha patit molt en les transicions, mentre que Nacho ha patit amb espais darrere de la seva esquena. Pochettino, per la seva part, ha apostat pel mateix onze de París, amb l'únic canvi de Neymar, ja recuperat, per Di Maria.

Reial Madrid Benzema PSG EFE

Karim Benzema, després de marcar en el Reial Madrid-PSG / EFE

Bany del PSG a la primera part

El Reial Madrid ha sortit molt fort, pressionant molt amunt i amb molta intensitat, però l'efervescència només li ha durat 5 minuts. El PSG ha anat assentant-se sobre el terreny de joc, traient la pilota amb moltíssima personalitat, amb Paredes, Verratti i Messi molt precisos amb la pilota, mentre que el perill era cosa de Mbappé. En el minut 8, el davanter ja ha posat a prova Courtois i en el 13' ho ha tornat a intentar amb un xut sec que el porter ha pogut desviar. Els ensurts parisencs han tenallat el Reial Madrid, que ha baixat les línies i ha deixat tocar al PSG, que durant molts minuts ha jugat a plaer.

Els blancs només eren capaços de generar perill en accions aïllades, com una rosca de Benzema que ha sortit fora per poc (25). En el minut 31, Messi ha estat a punt de marcar un gran gol, després d'una combinació amb Neymar, i en el 34' Mbappé ha superat Courtois, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc de Mendes. Finalment, la superioritat del PSG ha tingut premi i Mbappé ha aprofitat una gran passada a l'espai de Neymar per obrir el marcador (39).

Madrid PSG Mbappé EFE

Kylian Mbappé, després de marcar el 0-1 al Santiago Bernabéu / EFE

Remuntada màgica del Reial Madrid

I la dinàmica s'ha mantingut en l'inici de la segona part, amb el Reial Madrid atacant més amb el cor que amb el cap mentre que el 0-2 anava sobrevolant pel Santiago Bernabéu. En el minut 54, Mbappé ha tornat a marcar, però el gol ha tornat a ser anul·lat per fora de joc. I quan semblava que l'eliminatòria estava sentenciada, ha arribat un error gravíssim de Donnarumma, que ha perdut la pilota davant de Benzema. La pilota ha anat a peus de Vinícius, que li ha donat el gol al francès (61).

L'1-1, totalment inesperat, ha donat oxigen al Madrid i ha deixat tocat el PSG, que ha patit davant de la intensitat dels blancs. Vinícius, en el 72', ha tingut el 2-1, però ha disparat per sobre del travesser quan ho tenia tot per marcar. I ha estat llavors quan ha arribat el minut màgic, el 77. Modric li ha donat una gran passada a Benzema, que ha igualat l'eliminatòria i, tot seguit, el francès ha tornat a marcar, davant de la bogeria del Santiago Bernabéu. Després de 150 minuts de superioritat del PSG, el Reial Madrid estava per davant, i així ha estat fins al xiulet final.

Imatge principal: Karim Benzema ha aconseguit un 'hattrick' màgic contra el París Saint-Germain / EFE