No ha tingut l'èxit de Pau ni de Marc Gasol, però el germà petit, Adrià Gasol, de 26 anys i 2,07 d'alçada, també continua la seva carrera en el món del bàsquet. En un altre nivell el tercer de la família canvia d'equip i fitxa per l'Espanyol.

Aquest dimarts ha estat un dia de canvi i d'oficialització del fitxatge. Adrià Gasol és nou jugador de l'equip de les Seccions Deportives Espanyol, un projecte independent per recuperar les seccions del club català. El petit dels germans de Sant Boi no competirà a l'NBA, la millor lliga del món, però sí a la Segona Catalana.

Adrià, que s'entrenava amb el conjunt perico des de l'estiu passat, finalment ha arribat a un acord amb l'entitat blanc-i-blava i defensarà els colors de l'Espanyol fins al final de la present temporada.

L'objectiu serà ajudar l'equip català a aconseguir l'ascens. Actualment són líders del seu grup amb un marge de tres victòries amb el Lluïsos de Gràcia B i el Bàsquet Safa Claror.

Un nivell per sota els seus germans

Tot i tenir el cognom Gasol, l'Adrià no té el nivell dels seus altres dos germans. El petit dels Gasol ha viscut entre Estats Units i Barcelona, estudiant la carrera d'Administració i Direcció d'Empreses i, fins i tot, entrenant-se a la universitat d'UCLA. En la seva carrera al món del bàsquet ha jugat amb el Sant Feliu, el Sant Joan Despí y La Palma de Cervelló.