Hakim Ziyech està decidit a abandonar el Chelsea com més aviat millor. No està content amb el paper que li ha atorgat Thomas Tuchel, i vol mudar-se a un club on pugui tenir més minuts i continuïtat. Així s'ho ha fet tenir gust de Roman Abramovich, que no posarà impediments, sempre que arribi una oferta acceptable. I fins i tot poden deixar-lo marxar al gener. Equips com el Borussia Dortmund o el Bayer Leverkusen han preguntat per ell.

I també el Barça, que no cessa en la seva recerca per portar un jugador que sigui capaç de marcar les diferències en l'atac. Indubtablement, l'internacional amb la selecció del Marroc té nivell i qualitats més que suficients per a això, i ningú pot discutir el seu enorme talent. Així ho va demostrar a les files de l'Ajax d'Amsterdam, on es va donar a conèixer mundialment, sorprenent per la seva tremenda visió de joc i el seu colpejament de pilota amb la cama esquerra.

Hakim Ziyech/ Agencia

Hakim Ziyech/ Agencia

Això li va valer per colar-se a l'agenda de tots els grans d'Europa, i des del Camp Nou van estar a prop de fitxar-lo. Una possibilitat que no va arribar a concretar-se, després que Erik Ten Hag es negués a deixar-lo sortir, després d'haver perdut peces clau com Matthijs de Ligt o Frenkie de Jong. Es va quedar un altre any més al Johan Cruyff Arena, abans d'anar-se traspassat al combinat 'blue', a canvi d'una quantitat propera als 40 milions d'euros.

A Stamford Bridge, esperava tenir molta importància, i ser un fix en les alineacions, però res més lluny de la realitat. Va tenir problemes físics durant els seus primers mesos, que van alentir la seva adaptació, i no va jugar gairebé res sota les ordres de Frank Lampard. Res no va canviar amb Tuchel, i així ha estat durant tot l'any 2021, sent un fix a la banqueta. Mai no ha estat feliç, per molt que conquerissin la Champions League fa uns mesos.

Ziyech desitja mudar-se, i Joan Laporta ha tardat poc a fer-lo saber que estarien encantats de poder tenir-lo a la plantilla. Una possibilitat que agrada bastant a l'africà, que està convençut que seria intocable en el Barça, a qui podria arribar cedit.

Xavi Hernández prefereix a Ferrán Torres

No obstant això, Ziyech s'ha trobat amb la negativa de Xavi Hernández, que és molt més partidari de portar a Ferrán Torres.

Ferran Torres Manchester City Europa Press

Ferrán Torres/ Europa Press

L'egarenc creu que l'internacional espanyol és molt més necessari, ja que té més capacitat anotadora.

Encara que el Manchester City no vol deixar-lo sortir...