L'acord per renovar Pablo Paéz 'Gavi' es donava per tancat, però l'anunci oficial del Barça s'està demorant més del desitjat. I això és el que pretenen aprofitar alguns clubs que encara no han renunciat a la seva contractació, i encara poden pagar la seva clàusula de rescissió, que continua sent de 50 milions d'euros. Si tot va com està previst, aviat aquesta xifra augmentarà fins als 1.000 'quilos', que és el nou preu que Joan Laporta el vol posar.

Però fins que això no passi, en el Camp Nou hauran d'anar molt amb compte. I més, després que a Anglaterra hagin filtrat que el Liverpool i el Manchester City han tornat a presentar una proposta en ferm al jove futbolista i al seu agent, Iván de la Peña. Ambdós equips estan increïblement interessats en poder portar-se a l'internacional espanyol, i li prometen un sou molt superior al que podria percebre en cas de quedar-se a la plantilla de Xavi Hernández.

Pablo Gavi Barca Europa Press
Pablo Gavi/ Europa Press

Concretament, vuit milions nets per campanya és el salari que el posen sobre la taula, pràcticament el doble del que li estan oferint els blaugrana perquè es quedi. Però això no és tot, ja que també li pagarien una prima de fitxatge molt important. Jürgen Klopp és el seu principal admirador, i li asseguraria un rol molt important, sent titular indiscutible en el centre del camp, mentre que Pep Guardiola li promet un paper important, però no com a intocable.

Gavi tenia molt clar que desitjava seguir en el Barça, tanmateix, aquestes propostes podrien provocar que es plantegés tot novament. O, almenys, serviria per exercir més pressió a Laporta i a Mateu Alemany, perquè tornin a millorar la seva oferta econòmica. I sobretot, el que demana l'ex del Betis és que s'oblidin de Bernardo Silva, que ha estat vinculat a l'entitat culer, i que podria posar en perill la seva titularitat.

jurgen klopp pep guardiola liverpool manchester city europa press
Jurgen Klopp i Pep Guardiola/ Europa Press

Encara i així, estan molt tranquils amb el futur del crack de només 17 anys, i confien que es mantindrà fidel, i no marxarà enlloc.

Gavi vol resoldre tot abans de reincorporar-se als entrenaments

Això si, Gavi demana que tot quedi resolt i liquidat abans de reincorporar-se als entrenaments i iniciar la pretemporada, una cosa que passarà en poc més d'una setmana. Si en aquell moment el Barça encara no ha pogut anunciar la seva continuïtat, podria plantejar-se un canvi d'aires.

El Liverpool i el City continuaran estrenyent i lluitant per la seva contractació fins a l'últim instant, i no renuncien a ell.