El Reial Madrid no ha fet un grandíssim mercat de fitxatges, però ha estat prou bo. Han marxat moltes estrelles i alguns altres jugadors, però també és cert que una de les sortides que ha fet més mal ha estat la de Karim Benzema. El gran líder del conjunt blanc ha fet les maletes cap a l'Aràbia Saudita, un país que ha temptejat i segueix temptejant futbolistes merengues.

Del Reial Madrid a l'Aràbia Saudita

Tots els madridistes ja han paït l'adeu de Benzema. El davanter francès va marxar per encarar el final de la seva carrera professional i abaixar un punt el nivell d'exigència. I el que ha aconseguit ha estat una millora a nivell econòmic, que ha estat el gran reclam de l'aposta brutal de la lliga saudita.

Diversos grans equips de l'Aràbia Saudita s'han gastat molts milions en estrelles de clubs europeus i encara poden seguir fent més mal. Encara queden uns dies amb el mercat de fitxatges de l'Aràbia Saudita obert, i és per això que es van acumulant propostes. I en els últims dies s'han seguit fent ofertes a jugadors de les lligues europees.

Karim Benzema celebrando un gol con el Real Madrid / Foto: EFE
Karim Benzema celebrant un gol amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Proposta multimilionària de l'Aràbia Saudita a David Alaba

I un dels temptejats ha estat David Alaba, defensa del Reial Madrid, que ha tingut l'oportunitat de seguir els passos de Benzema i seguir jugant amb ell. Una oferta de l'Aràbia Saudita que OKDiario ha afirmat que seria de 40 milions d'euros per al Reial Madrid i 25 milions de salari per a Alaba. Una milionada a l'abast de molts pocs clubs.

L'oferta, però, ja hauria estat rebutjada per Alaba, que ha anat rebent l'interès de l'Aràbia Saudita durant les últimes setmanes, però que en cap cas ha pogut convèncer el futbolista austríac. És per això que David Alaba ha tingut la possibilitat de millorar la seva situació econòmica, passant dels 9 milions als 25, però sembla que només té ulls pel Reial Madrid.

David Alaba ja ha rebutjat aquesta última proposta de l'Aràbia Saudita i pretén seguir triomfant al Reial Madrid. I el club blanc tampoc ha acceptat negociar, ja que després de la baixa d'Éder Militao no es poden permetre més baixes en defensa. I el jugador austríac, de 31 anys, creu que encara li queda corda per seguir jugant al primer nivell europeu. I és per això que no pretén escoltar propostes ni que siguin desorbitades.

David Alaba calentamiento / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso
David Alaba entrenant amb el Reial Madrid i amb Karim Benzema de fons / Foto: Europa Press - Oscar J. Barroso

Una postura que també va adoptar Luka Modric, una altra de les estrelles del Reial Madrid. En el cas del migcampista croat, ja de 37 anys, sembla que el que vol és tancar la seva carrera com a futbolista professional jugant al primer nivell i en un club com el Reial Madrid.