El Barça vol renovar la plantilla i segueix buscant futbolistes que puguin ser importants en el present i en el futur. I per això ja té diversos noms sobre la taula. El gran problema, però, és que els diners són limitats i ara mateix no s'està en un bon moment a nivell econòmic. Però això no treu que Joan Laporta estigui negociant per fitxar una jove promesa europea.

El Barça es fixa en Arda Güler

El president del Barça té molta feina i segueix pensant en gran. I una de les grans perles que està a la llista de futuribles del Barça és Arda Güler, un migcampista del Fenerbahçe de només 18 anys. El jugador turc està tenint una gran evolució i és un jove talent habitual en el primer equip del conjunt d'Istanbul.

Joan Laporta Barca / EFE
Joan Laporta mirant a terra durant una roda de premsa del Barça / EFE

Des del Barça, però, també saben quin és el preu i quina és la competència que tindrà per aconseguir aquest fitxatge. El Fenerbahçe demanaria uns 20 milions d'euros pel futbolista, però des del Barça no s'ho poden permetre. Per això s'estaria valorant fer una oferta alternativa i que tingui fórmules imaginatives per aconseguir convèncer el club turc.

Tot i això, el Barça no és ni molt menys el favorit per endur-se Güler, ja que la competència és massa gran​. Tal com informa el periodista italià especialitzat en fitxatges Nicolo Schira, el PSG, l'Arsenal, el Newcastle i el Nàpols també s'han afegit en aquesta cursa per intentar fitxar Arda Güler.

Arda Güler, una jove perla del Fenerbahçe

Mirant les dades d'Arda Güler d'aquesta temporada cal destacar que ha jugat 1.129 minuts repartits en 30 partits aquesta temporada amb el Fenerbahçe. A més, ha aconseguit fer 6 gols i donar 4 assistències. També cal apuntar que va jugar amb la selecció turca 23 minuts en un partit.

Un futbolista esquerrà que juga com a mitjapunta, però que també sap jugar d'interior, migcentre o extrem dret. El seu valor de mercat actual és d'11 milions d'euros i està creixent el seu valor després de ser tan protagonista amb el Fenerbahçe.

I com que encara té contracte fins al 2025, tots els clubs que el volen fitxar, inclòs el Barça, saben que hauran de fer una bona oferta per convèncer el Fenerbahçe i el futbolista. El Barça és un més dels clubs interessats en Arda Güler, i en cap cas és el favorit per endur-se la jove estrella turca.