El Barça s'ha endut els tres punts del Ciutat de València després de propinar una pallissa al Llevant (0-5). Messi ha tornat a demostrar que no té preu signant un hat-trick i una assistència per Suárez. També cal destacar el paper de Piqué, imperial com de costum, i de Valverde, que s'ha atrevit amb un esquema inèdit.

1x1 del Barça

1x1 Ter Stegen 2018 2019 Marc-André Ter Stegen
Imbatut
Ha hagut d'actuar en un parell d'ocasions a l'inici del partit, però la resta de minuts ha estat força tranquil. Gràcies a la nova solidesa de l'equip suma tres partits consecutius sense encaixar, fet que segur que agraeix profundament.
1x1 Gerard Piqué 2018 2019 Gerard Piqué
Excursionista
Contra el Llevant ha hagut de corregir un pèl la seva posició, erigint-se com el central dretà de l'equip. Des d'aquesta zona ha impedit que el Llevant arribés a la porteria de Ter Stegen i, a més, ha pogut corregir en diverses ocasions Dembélé, que ha actuat com a carriler. Per si fos poc, quan quedaven cinc minuts s'ha sumat a l'atac i ha fet el cinquè gol del partit amb una acció de davanter.
1x1 Thomas Vermaelen 2018 2019 Thomas Vermaelen
Frustrat
Com sempre, ha jugat rendit a un nivell molt alt i ha demostrat perquè és un central de gran categoria. Com sempre, però, ha hagut de ser substituït per culpa d'unes molèsties musculars.
1x1 Clément Lenglet 2018 2019 Clément Lenglet
Constant
Sense fer gaire soroll, el francès s'ha convertit en un dels fitxatges de la temporada. Impecable dins de l'àrea i en la sortida de pilota, el Barça ha trobat un jugador de garanties per cobrir la baixa de Samuel Umtiti.
1x1 Jordi Alba 2018 2019 Jordi Alba
Avançat
Acostuma a aparèixer per sorpresa des del lateral esquerre, però al Ciutat de València ha actuat com a carriler i no ha mostrat la seva millor cara. Prova que, a vegades, és més important arribar que no pas ser-hi.
1x1 Sergio Busquets 2018 2019 Sergio Busquets
Rutinari
Sense fer el seu millor partit -de fet se l'ha vist un pèl cansat- ha tornat a deixar patent la seva qualitat filtrant una passada en profunditat per Messi que s'ha convertit en el segon gol de la nit.
1x1 Ivan Rakitic 2018 2019 Ivan Rakitic
Fos
El croat no ha desentonat amb la pilota, però al camp del Llevant ha estat més desaparegut que de costum. Necessita descansar.
1x1 Arturo Vidal 2018 2019 Arturo Vidal
Passador
Té fama de batallador i agressiu, però a València ha mostrat una de les facetes que sempre se li han intuït, la de passador. Ha regalat el quart gol a Messi realitzant una assistència amb sang freda.
1x1 Dembélé 2018 2019 Ousmane Dembélé
Sacrificat
La baixa de Semedo ha provocat que Valverde canviés l'esquema del Barça, apostant per un 3-5-2 amb carrilers. El francès ha ocupat la posició de carriler dret i des d'aquesta posició no ha pogut arribar a l'àrea local. Això sí, en defensa s'ha sacrificat i ha estat atent per corregir la seva posició.
1x1 Leo Messi 2018 2019 Leo Messi
Estrella
El cinquè millor jugador del món ha tornat a demostrar, un dia més, que els rànquings de France Football són una ximpleria. El seu balanç contra el Llevant: hat-trick sense despentinar-se i assistència per Suárez en el gol que ha obert la llauna.
1x1 Luis Suárez 2018 2019 Luis Suárez
Fi
En algunes ocasions peca d'imprecís, però contra el Llevant, a banda d'esforç, també s'ha mostrat molt fi. Ha aconseguit el primer gol del partit amb una rematada de nou contrastat i ha iniciat la jugada de la quarta diana amb un túnel que el jugador del Llevant no oblidarà.
1x1 Arthur Melo 2018 2019 Arthur Melo
Positiu
Ha entrat a la segona part i ha sumat en tot moment. Fins i tot s'ha atrevit a xutar des de fora l'àrea, però el seu primer gol com a blaugrana haurà d'esperar.
1x1 Coutinho 2018 2019 Philippe Coutinho
Activat
Ha substituït Arturo Vidal quan quedaven poc més de 10 minuts de partit, però tot i així se l'ha pogut veure força actiu. Ha provat de xutar en un parell d'ocasions, però no ha trobat el gol. Un dia més, Dembélé li ha guanyat la partida.
1x1 Denis Suárez 2018 2019 Denis Suárez
Negat
Sembla que Ernesto Valverde li comença a donar minuts. Aquesta nit n'ha tingut 10, temps suficient per gaudir d'una ocasió molt clara que ha fallat.