El Barça ha empatat contra l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (1-1) gràcies a un gol a l'últim minut Dembélé. L'equip del Cholo s'ha posat per davant a la segona part de manera injusta amb un gol de Diego Costa on Rafinha ha quedat retratat i el Barça ha patit per rascar un punt.

La nit deixa dos noms propis: Ernesto Valverde, perquè ha tornat a pecar de conservador amb un plantejament poruc, i Ousmane Dembélé. L'extrem francès és una estrella del rock: anàrquic i indolent, però sota els focus se sent com peix a l'aigua.

1x1 del Barça

1x1 Ter Stegen 2018 2019 Marc-André Ter Stegen
Sorprès
No ha hagut d'intervenir en tot el partit, però l'única vegada que l'Atlètic de Madrid s'ha acostat a la porteria ha acabat amb gol. La rematada de Diego Costa ha estat a boca de canó i, evidentment, no hi ha pogut fer res.
1x1 Nélson Semedo 2018 2019 Nélson Semedo
Accelerat
És molt ràpid, potser massa. Ha corregit amb velocitat situacions de perill, però amb la pilota als peus la història és ben diferent. Li falta coordinació i finesa, i en moltes ocasions desaprofita jugades per la seva falta de clarividència.
1x1 Gerard Piqué 2018 2019 Gerard Piqué
Frustrat
Ha realitzat un molt bon partit, però la seva feina no ha servit de res per culpa del gol matalasser. Abans ha estat providencial en una de les poques jugades de perill de l'Atlètic de Madrid quan ha aparegut a l'àrea petita per evitar una rematada de Diego Costa.
1x1 Samuel Umtiti 2018 2019 Samuel Umtiti
Combatiu
Ha reaparegut en el lloc de Lenglet i ha mostrat un molt bon to defensiu. Amb la seva contundència i velocitat ha mantingut a ratlla a Griezmann. S'ha encarat amb Diego Costa en una jugada on el davanter li ha buscat les pessigolles.
1x1 Jordi Alba 2018 2019 Jordi Alba
Cansat
Casualitat o no, després d'haver jugat amb Espanya a l'aturada de seleccions ha fet un partit mediocre. Davant el mur de l'Atlètic de Madrid hauria d'haver estat un recurs ofensiu, però només s'ha alliberat en els últims minuts de partit.
1x1 Sergio Busquets 2018 2019 Sergio Busquets
Creixent
A la primera meitat, amb Arthur acompanyant-lo al doble pivot, ha mostrat una versió discreta. Tot ha canviat a la segona, quan Valverde ha apostat pel 4-3-3. El Barça ha començat a tenir el control absolut de la possessió i en aquest context ell brilla com ningú.
1x1 Sergi Roberto 2018 2019 Sergi Roberto
Desafortunat
El dia que podia jugar a la seva posició natural s'ha trencat muscularment i ha hagut de ser substituït. Fins llavors ha realitzat un partit correcte, però no ha pogut desbordar la defensa de l'Atlètic de Madrid en cap moment.
1x1 Arthur Melo 2018 2019 Arthur Melo
Truncat
Quan el partit més el necessitava ha començat a defallir fruit de la seva condició física. Sempre deixa bones sensacions però el cert és que el seu substitut, Ousmane Dembélé, ha acabat decidint el partit.
1x1 Leo Messi 2018 2019 Leo Messi
Incòmode
El Cholo ha plantejat el tipus de partit on més incòmode se sent i, per si fos poc, el plantejament de Valverde també l'ha perjudicat. Amb el 4-4-2 inicial ha estat molt sol en punta i només ha pogut mostrar petites espurnes de la seva gran qualitat. Tot i així ha realitzat l'assistència a Dembélé en el gol blaugrana.
1x1 Luis Suárez 2018 2019 Luis Suárez
Aïllat
Ha combinat detalls de qualitat amb errors estrepitosos. La seva versió antiga podia decidir partits com els del Wanda per velocitat i potència, però ara necessita contextos molt concrets per decidir els partits. Aquest dissabte no desentonat però tampoc ha sumat.
1x1 Arturo Vidal 2018 2019 Arturo Vidal
Guerrer
Aquest és l'adjectiu que se li sol atribuir, però en aquest cas no té connotacions positives. S'ha mostrat sobreexcitat i ha regalat algunes faltes perilloses a l'Atlètic de Madrid tot i saber que la pilota parada és una de les millors armes del Cholo. L'equip ha millorat quan Malcom l'ha rellevat.
1x1 Rafinha 2018 2019 Rafinha
Despistat
El seu partit queda marcat per la falta d'atenció que ha mostrat en la jugada del gol local. Diego Costa s'ha desmarcat a dins de l'àrea i ell no ha aconseguit aturar-lo. Ofensivament tampoc ha aportat res positiu.
1x1 Dembélé 2018 2019 Ousmane Dembélé
Díscol
És l'alumne que no estudia però tot i així treu bones notes. Arriba tard als entrenaments, és addicte al Mario Kart i juga de manera completament anàrquica, però quan l'equip el necessita sempre acaba apareixent. Serà difícil que Valverde el torni a castigar si segueix decidint partits a l'últim minut.
1x1 Malcom Silva 2018 2019 Malcom Silva
Valent
És difícil sumar quan tens menys de deu minuts per mostrar el teu joc, però el cert és que la seva entrada ha estat positiva.