El passat mercat de fitxatges ha tornat a girar entorn del nom de Kylian Mbappé. El futbolista francès continua donant de què parlar pel seu futur més immediat, que es debat entre renovar amb el Paris Saint-Germain o provar una aventura nova, en un altre equip com podria ser el Reial Madrid. De moment, el '7' parisenc ha optat per seguir una temporada més al club de la seva ciutat, que encara una temporada plena de canvis, amb Luis Enrique liderant un projecte que té un objectiu clar: guanyar la Champions League.

El PSG reforça el seu projecte...

El tècnic asturià, després de firmar una etapa agredolça al capdavant de la selecció espanyola, que va acabar amb la dolorosa derrota soferta als vuitens de final del passat Mundial de Qatar contra Marrucos, arriba a París amb la voluntat de "practicar el millor futbol del món" i intentar conquerir la màxima competició europea, el trofeu que tant se li resisteix al Paris Saint-Germain. I per aconseguir tot això, com no podia ser de cap altra manera, la secretaria tècnica parisenca ha tancat diversos fitxatges de molt renom.

Ousmane Dembélé i Kylian Mbappé somrient durant un entrenament amb el PSG / Foto: Europa Press
Ousmane Dembélé i Kylian Mbappé somrient durant un entrenament amb el PSG / Foto: Europa Press

Després d'acomiadar-se de Leo Messi i Neymar JR, dos dels jugadors més importants del projecte fallit de Christophe Galtier, el PSG ha incorporat futbolistes importants com Gonçalo Ramos, Milan Skriniar, Marco Asensio, Lucas Hernández, Ousmane Dembélé o Randal Kolo Muani. Fitxatges que confirmen que l'ambició del fons de Qatar amb el projecte parisenc no s'aturarà, puix que tornen a tenir a les seves files alguns dels millors jugadors del món en la seva posició.

... i vol convèncer Mbappé

Però a més d'intentar guanyar la vigent edició de la Champions League, el Paris Saint-Germain vol reforçar la seva plantilla per convèncer Kylian Mbappé. Al llarg de l'últim estiu, el crac francès ha tingut dubtes sobre el projecte parisenc, però aquestes incorporacions podrien tornar-li l'ambició. Ara bé, la principal carta que jugarà el Paris Saint-Germain per aconseguir la renovació de Kylian Mbappé serà a través de la faceta econòmica.

Kylian Mbappé PSG / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville
Kylian Mbappé, celebrant un gol amb el PSG / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville

I és que, segons ha recollit el portal Defensacentral, el PSG prepara una oferta de 1.000 milions d'euros per renovar la seva estrella. Aquesta quantitat es repartiria en cinc anys, en els quals cobraria un salari d'uns 200 milions d'euros anuals. Un contracte mai vist al món del futbol que el col·locaria com l'esportista més ben pagat del món. Si aquesta oferta s'acaba concretant, la pilota estarà a la teulada d'un Mbappé que podria allargar la seva etapa a París fins al 2029, rebutjant una vegada més el Reial Madrid.