Ja queda poc perquè Bruce Springsteen i The E Street Band tornin a Barcelona per segon any consecutiu, després que l'any passat signéssin un doble concert a l'Estadi Olímpic de Montjuïc amb un previsible sold out. Enguany la fita es repetirà i el Boss tornarà al mateix recinte per actuar amb un parell de xous, el 20 i el 22 de juny, en el marc d'una gira europea que abans haurà fet parada a Madrid. Tot i que semblava que la roda de concerts podia veure's afectada per una afonia imprevista i una cancel·lació de concerts —Marsella, Praga i Milà— que va deixar els fans amb l'ai al cor, finalment el nord americà ha reiniciat els concerts al Metropolitano garantint que arribarà a la capital catalana amb les piles carregades. I és que ja ho va dir uns dies enrere, que rock into the ground, que traduït significaria una cosa així com que faria caure de cul als seus seguidors. Preparats per tornar a acollir a Springsteen entre nosaltres? Consulta els horaris, set list del concert i totes les pistes per anar preparat al recinte.

🔴 Bruce Springsteen a Barcelona, DIRECTE | Cançons i última hora del concert a l'Estadi Olímpic
 

EuropaPress/Ricardo Rubio - cantante bruce springsteen actuacion estadio civitas metropolitano 12 junio
Foto: Ricardo Rubio / Europa Press

Horari, duració dels concerts i com arribar a l'Estadi Olímpic

La doble cita a Barcelona gaudeix de sold out des que les entrades van posar-se a la venda el passat mes de novembre. És de sobres conegut que els concerts de Bruce Springsteen són dels més llargs que se li recorden a qualsevol artista. En la seva millor època, era habitual que superés les 3 hores sense cap mena de dificultat. Ara, que el Boss ja té 74 anys, l'energia no és la mateixa però poc li falta: Springsteen continua fent espectacles que voregen les tres hores de duració.

  • A quina hora és el concert de Bruce Springsteen a Barcelona? Està programat que els dos concerts de l'Estadi Olímpic, dijous 20 de juny i dissabte 22 de juny, comencin a les 21 h de la nit, així que l'hora d'acabada serà al voltant de la mitjanit. 
  • Com arribar al concert de Bruce Springsteen a Barcelona? Per arribar a l'Estadi Olímpic, hi ha diverses combinacions de transport públic. Amb metro, tant la L1 (línia vermella) com la L3 (línia verda) fan parada a Plaça Espanya, així com les línies 13, 91, 52, 55, D20 i H16 d'autobús o les línies S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60 dels ferrocarrils. Un cop a Plaça Espanya es pot agafar els busos 150, 55 i 13, amb parada just davant el recinte. També hi ha la opció de pujar a peu i fer ús de les escales mecàniques, tardant uns 20 minuts fins arribar a dalt. Altres opcions és mirar d'agafar alguna motocicleta de lloguer, anar amb bicing o agafar el transport privat. En aquest últim cas, es recomana arribar amb temps per poder aparcar amb tranquil·litat i no generar grans cues.

El set list de Bruce Springsteen a Barcelona

Una de les coses que més curiositat genera als fans de Bruce Springsteen durant els seus concerts és quines cançons tocarà, i és que l'artista de Nova Jersey es caracteritza per canviar el set list en cada concert que fa, fet que no permet fer vaticinis 100% fiables sobre els temes que sonaran a l'Estadi Olímpic. Sí que és cert que hi ha cançons mítiques que són quasi obligatoris en tots els seus xous, com Dancing in the dark o Born to run, però totes les altres estan sotmeses a escrutini segons la voluntat del vocalista i la seva banda. En aquesta ocasió, es preveu que sonin peces musicals del seu últim disc, Letter to you (2020), però que també tiri de grans clàssics, com No surrender, The River o Thunder Road. Si fem cas a la llista de temes que han sonat en els últims concerts previs a la capital catalana, també són succeptibles de sonar Wrecking BallLast Man Standing, Hungry Heart, Bobby Jean Tenth Avenue Freeze-Out, per acabar amb I'll See You in My Dreams. En total, una trentena de melodies que no deixaran indiferent a ningú.

EuropaPress 6028880 cantante bruce springsteen actuacion estadio civitas metropolitano 12 junio
Foto: Ricardo Rubio / Europa Press

Fa poc més d'un any que Springsteen i la seva E Street Band van trepitjar Barcelona fent doblet, omplint l'Estadi Olímpic amb dos concerts el 28 i el 30 d'abril que també van fer doble sold out i que va acollir més de 100.000 persones en total, incloent vips com el matrimoni Obama, Tom Hanks o Steven Spielberg. Llavors feia set anys que el cantant no venia a Barcelona, un dels seus llocs preferits per actuar, i va firmar un set list que va repassar tota la seva carrera, amb temes menys coneguts, però també amb aquelles cançons mítiques que han traspassat generacions, com Dancing in the darkBorn to run o No surrender

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!