la xarxa patrocini petit

La Xarxa de Comunicació Local, a través de les televisions locals i la plataforma XALA!, aposta una temporada més per l’hoquei sobre patins, l’handbol i el bàsquet. Concretament per les màximes categories catalanes de cada esport.

La temporada d’hoquei patins ja ha començat i ja s’han pogut veure les dues primeres jornades de la Nacional Catalana, una competició que promet igualtat i emocions fortes com la temporada passada. Aquest cap de setmana l’hoquei femení serà protagonista amb tres partits. Diumenge (16 h), Igualada FHCP – CP Vilanova B des de Les Comes per les televisions locals. En streaming a XALA! es podran seguir els partits CH Mataró- Reus Deportiu i CP Manlleu B- CP Voltregà B.

I aquest cap de setmana s’inicia la competició a la Lliga Catalana d’handbol i a Copa Catalunya de bàsquet. Cada cap de setmana podreu veure tres partits en directe, un per les televisions i XALA! i dos més per streaming a www.xala.cat En handbol, diumenge (18 h) per les televisions locals, el partit de la Lliga Catalana femenina Associació Lleidatana-Ascó i en streaming el duel femení KH7 BM Granollers Atlètic - Novadmin Lleida Pardinyes i Club Hanbdol Terrassa – Handbol Gavà masculí.

En bàsquet, aquest dissabte (18 h) es podrà veure el duel Vive El Masnou Basquetbol - UE Montgat-NGK en directe per les televisions locals i per XALA! I a través de www.xala.cat CEB Girona Metalquimia- Temple UE Horta i Ripotrans Alumipres Lliça d’Amunt- Círcol Cotonifici Badalona.