la xarxa patrocini petit

Demà comença a Igualada la VolCAT, un esdeveniment marcat en el calendari internacional de les proves de bicicleta de muntanya. Enguany, per continuar mantenint l'estatus UCI, la VolCAT passa a ser de quatre dies per primera vegada a la seva història i té el suport destacat de la Diputació de Barcelona.

Tot i que el cor de la cita són els seus més de 1.000 'bikers' aficionats de més de 20 països que l'escullen per passar la Setmana Santa, des de fa dos anys ha crescut fins a convertir-se en la VolCAT Festival, un esdeveniment amb l'epicentre competitiu, però amb tot un seguit d'activitats paral·leles i amb una destacadíssima participació de grans aficionats a la BTT.

VolCAT Foto Cano FotoSports

Els ‘bikers’ compten les hores per viure una nova edició de la VolCAT | Cano FotoSports

Un gran nombre de grans figures no es volen perdre la VolCAT ja sigui pels punts que reparteix, per la qualitat dels recorreguts i l'organització, per l'ambient internacional que es viu aquests dies al pàdoc o per l'oportunitat d'entrenar-se just abans l'inici de la Copa del Món. Enguany, en aquesta quinzena edició, 'bikers' com Hans Becking, David Valero, Alexey Medvedev i Francesc Guerra o Katazina Sosna, Eva Lechner i Natalia Fischer, en seran les grans atraccions.

La VolCAT ja és la prova de bicicleta de muntanya per etapes més antiga d'Espanya i de les més antigues del món. Aquest any, per primera vegada, amb quatre etapes i es manté en la categoria UCI S2.