la xarxa patrocini petit

Demà arriba la 8a edició de la Clàssica Isaac Gálvez, la 5a prova puntuable del circuit de Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall. Des de la seva estrena l'any 2012 la cursa està en el principal calendari elit/sub23 català. La prova l’organitza la Unió Ciclista Vilanova en memoria del doble campió del món de madison, que ens deixà l'any 2006 a causa d'una caiguda mentre disputava els Sis Dies de Gant.

Un any més, la clàssica sortirà des del Pavelló Isaac Gálvez de  Vilanova i La Geltrú amb un recorregut ja tradicional de 152 quilòmetres per les vinyes del Penedès. Un cop més, marquen la diferència d'una cursa ben especial els nou trams no asfaltats al llarg del recorregut, que donen a la cita de la capital del Garraf un aire especial de cita centreeuropea en una cursa sempre trencacames. Concretament, l'any passat era Jordi López qui s'enduia el triomf en un esprint reduït per davant el veterà Oriol Colomé.

En aquesta ocasió, és Alex Ruiz (Valverde Team-Tierra Fecundis) qui lidera la classificació de les Grans Clàssiques amb 145 punts pels 130 d'Stephan Bakker (Team SmartDry) i els 122 de Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille).