la xarxa patrocini petit

L’Unilever Viladecans ha tancat la fase regular de Copa Catalunya femenina amb triomf. Victòria de les del Baix Llobregat contra la UE Mataró-Construtoni Ponce (89-64). Ara afrontaran la Final a 4 com a primeres classificades, amb l’objectiu de completar l’excel.lent temporada amb el títol en la màxima categoria catalana.

Primera plaça pel Viladecans, segon el Basket Almeda de Cornellà, tercer el CityLift GEiEG Uni Girona i quarta plaça per L’Ekke Lleida. Els quatre equips es veuran les cares aquest proper cap de setmana a Igualada. L’Unilever jugarà contra les lleidatanes i l’Almeda es veurà les cares amb l’equip gironí en les semifinals.

Bàsquet Viladecans Foto BFM EB Viladecans

Les jugadores de l’Unilever Viladecans van imposar el seu joc contra la UE Mataró en la darrera jornada de Lliga | BFM EB Viladecans

En la lluita per salvar la categoria i evitar el descens, Igualada, Grup Barna, Joventut Les Corts i TGN Bàsquet. Les eliminatòries de promoció enfrontaran l’Ivette Pons-Igualada i el TGN Bàsquet i el Grup Barna amb el Joventut Les Corts en un derbi barceloní. Han baixat ja el Petropinto ASFE Sant Fruitós, el CN Terrassa i el Bencriada de Banyoles.