la xarxa patrocini petit

El Barça es va endur la victòria de la pista del Reus Deportiu. Va ser per 2 gols a 6, en el partit pendent de la cinquena jornada de l’OK Lliga masculina que es va jugar ahir al Palau Olímpic de la capital del Baix Camp. Tot i que els reusencs van començar guanyant, els blaugrana es van refer i al descans ja dominaven per 1 a 3.

Amb aquest triomf, el Barça suma 30 punts, els mateixos que el Liceo. Els catalans i els gallecs estan empatats al capdamunt de la classificació quan ja s’han disputat onze jornades. Tot plegat en una temporada en què el títol domèstic es decidirà pel sistema de play-off.

La tercera posició és per a l’Igualada Rigat, amb 22 punts, i el quart i el cinquè lloc són per al Recam Laser Caldes i el Reus Deportiu, que en tenen 18. Les dues últimes jornades de la primera volta decidiran els caps de sèrie i els equips que jugaran la Copa. L’emoció a l’OK Lliga està servida en el tram final de la primera part del curs.

El Liceo, que ho havia guanyat tot fins aquest cap de setmana, va caure a la pista del CP Taradell. Els osonencs van causar sensació davant la seva afició i van superar un dels equips històrics: un dels que any rere any opten al títol de Lliga.