la xarxa patrocini petit

Dos dels tres gols de la jornada al futbol català els ha marcat el futbolista del Vilafranca Victor Oribe. El primer dels dos gols que va marcar al camp del Santboià ha estat el millor segons el programa televisiu 'En joc' de La Xarxa i el segon, que encarrilava la victòria, el tercer. Un Oribe que suma en total tres gols aquesta temporada.

El tarragoní, que pot jugar al mig del camp i en posicions més ofensives, afronta la seva cinquena campanya consecutiva al Vilafranca on és un jugador bàsic en l’esquema del tècnic Ivan Moreno. Victor Oribe es va formar al planter del Nàstic de Tarragona, equip amb el qual va debutar a Segona B la temporada 2012/2013.

La del Nàstic no és l'única experiència del jugador a la categoria de bronze. També ho va fer amb el Prat, on va tenir més participació que al conjunt grana amb qui només va jugar tres partits, per cert, sense cap derrota.

El Vilafranca és un dels candidats a lluitar per jugar la promoció d’ascens a Segona B. Ocupa el cinquè lloc, a dos punts del Terrassa, proper rival dels vilafranquins en un autèntic partidàs.