la xarxa patrocini petit

El Club Bàsquet Vic va aconseguir la quarta victòria de la temporada en la catorzena jornada de la Lliga LEB plata. L’equip de la capital d’Osona es va imposar al Morón per 77 a 71 sumant un triomf per l’esperança en la lluita per assolir la permabasnència.

El CB Vic segueix cuer, però amb el mateix bagatge de victòries que l’Arcos Albacete i el JAFEP La Roda i a tan sols un triomf del Menorca i del Moron, equip a qui va guanyar aquesta jornada.

En una Lliga LEB Plata, on el Bàsquet Girona porta una ratxa espectacular de cinc victòries consecutives que l’ha situat a només un triomf del líder, el Real Murcia Baloncesto. Queda molta Lliga i des de l’arribada de Jordi Trias, el conjunt gironí és molt consistent i un candidat més que ferm a l’ascens de categoria.

Precisament Jordi Trias ha estat el jugador més valorat de la jornada on el Bàsquet Girona va guanyar a Fontajau per 84 a 70 davant l’Arcos Alcabete. Els números i els registres del pivot català són d’un jugador superior i és que l’experiència, qualitat i categoria del gironí el fan ser determinant.