la xarxa patrocini petit

La Volta Ciclista a Catalunya ha anunciat novetats en el recorregut per l’edició centenària, que es disputarà del 23 al 29 de març de 2020. Les estacions d’esquí de Vallter 2000, ubicada al municipi de Setcases, i la de Port Ainé, a Rialp, marcaran bona part de les opcions dels grans favorits a la victòria final en la cursa catalana.

L’espectacle a la muntanya de l’edició número 100 de la Volta està assegurat amb la presència de dos finals en alt molt exigents, com són les estacions d’esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Vallter 2000 i de Port Ainé. Vallter 2000 s’ha convertit en un port de referència a la Volta en els darrers anys.

D’altra banda, Port Ainé es visitarà per quarta vegada en la història de la cursa. L’eslovè Janez Brajkovic va estrenar el palmarès de l’estació amb un triomf l’any 2012, l’irlandès Daniel Martin ho va fer l’any 2013 – on va obtenir el triomf final a la classificació general- i el tot terreny belga Thomas de Gendt hi va vèncer per darrera vegada el 2016.

Amb l’anunci oficial dels finals en alt, la Volta Ciclista a Catalunya comença a definir-se per a la seva edició centenària, una xifra que en les proves per etapes només han aconseguit el Tour de França i el Giro d’Itàlia.