la xarxa patrocini petit

La Unió Jabac Terrassa va aconseguir aquest cap de setmana el seu segon ascens a la Divisió d’Honor juvenil en els 69 anys d’història del club. El primer, l’any 2013, va ser històric en ser el primer. Però l’assolit ara a manca d’una jornada pel final de la Lliga Nacional juvenil també s’ha de valorar amb tota la importància i la dificultat que té.

La victòria per la mínima contra la Unificació Bellvitge (1-0) i la derrota del Mataró, rival dels terrassencs en la lluita per pujar de categoria, contra el FC Barcelona B (1-3), van certificar de manera matemàtica el desitjat ascens per part dels jugadors d’Edu Mota. En un camp de Can Jofresa, que va presentar una molta bona entrada, el gol d’Oriol Alfaro, que n’ha fet quatre aquest curs, va donar tres punts d’or.

La Damm i ara la Unió Jabac Terrassa són els dos equips que aquesta temporada han pujat a la màxima categoria estatal del futbol juvenil. Dos clubs potents a nivell competitiu en el futbol català. Els terrassencs ja han començat la planificació per a la propera campanya on el repte i l’objectiu serà mantenir la categoria.