la xarxa patrocini petit

L’Spar CityLift Girona ja suma aquesta temporada 9 victòries consecutives a la Lliga femenina de bàsquet en una temporada on ha guanyat 13 dels 14 partits que ha disputat. Al tram final de la campanya passada va assolir 10 triomfs seguits i ara pot superar aquest registre de rècord que no va aconseguir ni la temporada 2014/2015 quan va ser brillant campió de Lliga.

La darrera victòria de l’Uni Girona en la competició domèstica va ser el cap de setmana contra el Mann Filter de Saragossa per un rotund i contundent 84 a 34. De 50 punts va guanyar l’equip gironí, que és el líder, amb el mateix bagatge de partits guanyats i perduts, que el gran favorit, el Perfumerías Avenida de Salamanca, que només ha perdut davant les catalanes.

L’equip d’Eric Surís superarà el rècord de 10 victòries consecutives si guanya els dos propers partits on s’enfrontarà a l’Snatt’s Sant Adrià i al València BC. Dos duels, on l’Uni Girona, ferm candidat a tornar a guanyar la Lliga femenina després de tres subcampionats consecutius, surt com a favorit.