la xarxa patrocini petit

El Basket Almeda es manté invicte a la Copa Catalunya de bàsquet a manca d’una jornada per al final de la primera volta de la competició. El conjunt de Cornellà ha guanyat els 14 partits disputats fins ara. Després de superar el Grup Barna per 63 a 53, en la propera jornada s’enfronten al CN Terrassa.

Seguint els passos del Basket Almeda, el CityLift GEiEG Uni Girona, que aquest cap de setmana va guanyar el CEJ L’Hospitalet per 66 a 65, és segon a dos punts del primer classificat.

En una jornada on l’Unilever Viladecans, tercer, va aconseguir la victòria a la pista de la UE Mataró (53-65). També va guanyar lluny de la seva pista l’EKKE CB Lleida. Les lleidatanes es van imposar al TGN Bàsquet, cuer de la categoria, per 49 a 63.