La Universitat Autònoma de Barcelona s’ha adjudicat el Campionat de Catalunya Universitari d’handbol masculí en imposar-se en la gran final a la Universitat de Barcelona per 30 a 27. La final d’ahir és l’únic partit que ha perdut en la competició d’aquest any la UB.

El pavelló municipal del Gornal va aplegar una gran final amb qualitat i categoria i lluita i esforç entre dues universitats amb un gran potencial esportiu.

En les semifinals de la competició, la UAB s’havia desfet de la Universitat de Girona (39-27) i la UB de la Universitat de Vic (40-26).

La final femenina la van guanyar de manera molt clara la Universitat de Barcelona contra la Universitat de Lleida. Les jugadores barcelonines van dominar de principi a fi imposant-se per 33 a 21.