la xarxa patrocini petit

Demà s'acaba la 56a edició del Trofeu Molinet de bàsquet, el més antic del país i únic a Europa. La competició serveix perquè les nenes i nens, d’un màxim d’11 anys, gaudeixin de l’esport en plenes festes de Nadal. També com a aparador per descobrir futures figures del bàsquet català, ja que nombrosos participants d’anteriors edicions han acabat jugant en les millors lligues d’Europa i del món.

Nou dies de bàsquet de categoria formativa però amb un component competitiu rellevant. El tradicional torneig es disputa a dues seus de la capital catalana, el Pavelló de l’Illa Diagonal i el Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona. El Molinet és el torneig de minibàsquet consolidat en el panorama europeu amb especial participació d'equips d'arreu de Catalunya. Enguany, més de 700 nois i noies hi han participat en la vuitantena de partits que s'hi juguen, amb 41 equips en categoria masculina i 22 en femenina. Entitats del prestigi del CB Sants, el BM Viladecans, l'UE Horta, el Vedruna, el Lluïsos el Basket Almeda, el CN Sabadell, el CB Cerdanyola, l'UE Mataró, el CB Mollet o el Barça Santfeliuenc, entre d'altres, participen en aquesta nova edició del Molinet.

L’any passat, els campions en categoria masculina van ser el SESE A i, en femenina, el Femení Sant Adrià. L’equip adrianenc va superar a la final la UE Mataró mentre que els barcelonins es van imposar al Club Delfos Cornellà.

Per segon any consecutiu, les càmeres de La Xarxa emetran demà en directe la Final Femenina a les 16h i la Final Masculina 17:30h a través de la plataforma XALA i de les televisions locals. Les transmissions comptaran amb dos comentaristes de luxe com Àlex Terés, el seleccionador català en categoria Mini masculina i Enric González, el tècnic del combinat Mini femení.