la xarxa patrocini petit

Tripl3Shot en categoria masculina i Andorra2019 en femenina s’han adjudicat la cinquena prova del Circuit Català 3x3 de bàsquet celebrat el cap de setmana a Caldes de Malavella. Barcelonins i andorranes han estat els millors en la categoria sènior. El Tripl3Shot va imposar-se als alemanys de DER STAMM per 19 a 16 i el conjunt andorrà al Fot-Li accions de Caldes per 14-11.

En la categoria júnior, el Beril·li, amb jugadores del Foment Deportiu Cassanenc, i el Panathimankos, amb jugadors del Vedruna de Palamós, van aconseguir la victòria final en superar l’OreoTeam gironí i l’RD Cat de Blanes, respectivament.

En cadet masculí, el Mataró Heat (UE Mataró) va ser el millor per davant del M’és Igual (CB Girona), i en cadet femení, el triomf va ser per a les mataronines del FIREBALL que es van imposar al CFI Torelló Academy en la final. En la prova infantil, les noies del NIQUIS d’Olot es van adjudicar la prova i els nois del 4zero5 gironí van proclamar-se campions.

En mini masculí, títol per al MCDONALDS TEAM Banyolí i en femení per al Bàsquetmania barceloní. I en premini, La Salle Palamós va guanyar en nens i les Queens de Caldes de Malavella en nenes.