la xarxa patrocini petit

La platja de La Paella, de Torredembarra, serà l’escenari aquest proper cap de setmana dels Campionats de Catalunya de futbol platja sènior masculí i cadet masculí, a més de la categoria de promoció aleví. Un any més, el municipi del Tarragonès es convertirà en l’epicentre del millor futbol platja català, que viurà una segona part de competició els dies 13 i 14 de juliol, amb la competició en les categories sènior femení, juvenil masculí i promoció infantil.

Fins a 9 equips prendran part en la categoria sènior masculí. El grup A estarà format pel Can Trias Platja Coaluminios UD ‘B’, el Marina Cambrils AE i el Roses Platja. En el grup B han quedat enquadrats el Bellaguarda CFS, el Can Trias Platja ‘A’ i el Platja Vilanova. Per la seva part, competiran en el grup C el Tecnifutbol Salou, el Platja Torredembarra i l’Sporting Gavà 2013. Els tres primers classificats de cada grup i el millor segon obtindran el bitllet per jugar les semifinals de la competició.

En la categoria cadet hi participaran sis equips. El sistema de competició també serà una lliga d’una volta, amb dos grups formats per tres conjunts en cada cas. El primer classificat de cada grup accedirà a la final del campionat de Catalunya. En el grup A, hi competiran el Can Trias UD, el Roses Platja ‘A’ i el 5 Martorell Club Sala, mentre que en el grup B estaran el Platja Torredembarra, el Platja Vilanova i el Roses Platja ‘B’.

I per últim, en la categoria promoció aleví hi haurà 4 equips: Platja Vilanova, Quart, Platja Torredembarra i Roses Platja.