la xarxa patrocini petit

El Terrassa ha presentat al·legacions davant el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol en considerar que l'Andorra va incomplir la normativa de la Copa Catalunya al partit de dimarts, que els andorrans van guanyar per 2-1. Segons el club egarenc, els del Principat van alinear sis jugadors sense llicència, quan només en poden jugar quatre.

El Terrassa considera que l'Andorra va incomplir el punt 6è de la Disposicions Generals de la Copa Catalunya, que estableix que només es poden alinear quatre jugadors sense llicència federativa. I segons els vallesans, fins a 6 jugadors de l'equip del Principat estaven en aquesta situació. Són Javi Martos, Joan Cervós, Diego Huesca, Iker Goujon, Ricard Fernández i Izan Fernández. A més, el club egarenc assenyala que els andorrans no van presentar cap fitxa impresa dels 19 jugadors convocats ni dels dos tècnics, i va acreditar els jugadors només amb el document d'identitat o el passaport.

El partit es va disputar dimarts al Camp d'Esports Prada de Moles. L'Andorra va guanyar per 2-1, amb gols d'Adrià Vilanova i Moha, mentre que el gol del Terrassa el va fer Pelegrín. El triomf va donar la classificació per la segona fase als andorrans, que s'haurien d'enfrontar diumenge al Lleida.