la xarxa patrocini petit

Tercer triomf del CN Terrassa a la Champions masculina de waterpolo, el segon consecutiu a domicili. Després de guanyar a la piscina del Marsella, els homes de Dídac Cobacho van derrotar ahir a la nit el Hannover per un ajustat 8 a 9.  Els egarencs van certificar la victòria en el darrer quart, en què es van imposar per 1 gol a 3.

Els vallesans han tancat la primera volta de la màxima competició continental com a cinquens de grup, amb nou punts, per davant dels dos últims rivals que han superat. L’OSC Budapest, quart, i el Havk de Zagreb, tercer, tenen tres i quatre punts més que el CN Terrassa. Els hongaresos i els croats van guanyar a l’Àrea Olímpica.

D’altra banda, l’Atlètic Barceloneta de Chus Martín juga divendres a la piscina del Jadran Split croat. Els mariners són els tercers del grup A i s’enfrontaran a un dels equips de la part baixa en una nova jornada de la màxima competició continental.