la xarxa patrocini petit

La III edició del Table Tennis Tournament Costa Daurada se celebrarà a Valls del 19 al 21 d’abril. Després de les edicions a Reus i Salou, el pavelló Joana Ballart de la capital de l’Alt Camp acollirà aquest 2019 aquesta competició internacional per a jugadors majors de 40 anys.

Les inscripcions ja estan obertes i jugadores de la Xina, Anglaterra, Alemanya i Rússia, a més de palistes catalans, ja han confirmat la seva presència en aquest torneig, on a banda de la competició, els participants volen gaudir del magnífic entorn de la costa tarragonina.

La participació ha augmentat any rere any i en l’edició de Valls (http://vetterans.com) s’espera superar significativament la participació. El 2018 van venir jugadors de França, Bèlgica, Rússia, Àustria, Noruega, els Estats Units, Dinamarca o el Canadà.

El pavelló on es jugarà a l’abril la competició és el mateix que va acollir els Jocs del Mediterrani Tarragona 2018 on la catalana Gàlia Dvorak es va penjar la medalla de bronze en la competició individual femenina.