la xarxa patrocini petit

La setena jornada a l'OK plata masculina d'hoquei sobre patins ha tingut gairebé un ple de victòries locals. Sis triomfs dels equips que jugaven a casa, a excepció del duel entre el Taradell i el Barça B que va acabar amb taules al marcador amb un 2 a 2 definitiu després que els blaugrana igualessin a la segona part el 2-0 en contra favorable als osonencs.

El líder CH Mataró es va desfer del Shum Frit Ravich per 5 a 3 en un dels partits de la jornada; el Corredor Mató Palafrugell, segon, va imposar-se al Tordera (5-2), i el CP Manlleu, quart, va derrotar clarament el CP Vilanova per 5 a 1.

El Cafès Novell CP Vilafranca, tercer amb els mateixos punts que el Manlleu, va perdre a la pista del Patín Raspeig per 5 a 2, en una de les sorpreses de la jornada. El Raspeig és tercer per la cua, per davant del Tordera i el Sant Feliu.