la xarxa patrocini petit

El Suris Calella i el Balaguer Villart Logístic es veuen les cares aquest divendres (20h) en una nova jornada de la Superdivisió femenina de tennis de taula. El duel entre maresmenques i lleidatanes s’ha convertit en un clàssic de les últimes temporades a la categoria d’or d’aquest esport.

El Suris és cinquè a la classificació, amb els mateixos punts que el tercer i el quart classificat. I el Balaguer Villart Logístic és novè i lluita per la permanència aquesta campanya. En el partit de la primera volta, el Balaguer, capitanejat per Anna Biscarri, va guanyar les calellenques, que no van comptar amb Gabi Feher, la seva jugadora més destacada.

Una de les actuals jugadores del club balaguerí, Svetlana Bakhtina, va competir durant anys amb el Calella. Bakhtina, juntament amb Natalya Prosvirnina i Anna Biscarri formen el tercer titular del Balaguer Villart Logístic.

Són tres els equips catalans que actualment juguen la Lliga Iberdrola Superdivisió femenina. El Girbau Vic TT visita la pista de l’Iruna Leka Enea basc. Les vigatanes, que s’han reforçat en el mercat d’hivern i que han recuperat la lesionada Ana Garcia, ja són sisenes.